Hvorfor blinker begge statusindikatorer på printeren samtidig?

Hvis begge statusindikatorer blinker langsomt (1 gang pr. sekund) på samme tid, betyder det, at der er etiketstop.
Hvis begge statusindikatorer blinker hurtigt (2 gange pr. sekund) på samme tid, betyder det, at der er papirstop ved skærekniven.
I begge tilfælde skal du afbryde printeren fra alle strømkilder og derefter tilslutte strømmen igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du se i Leitz Icon Printer Brugervejledning for at få yderligere oplysninger.