Hvorfor kan jeg ikke vælge og udskrive til min printer fra Leitz Icon app'en til iPad?

For at kunne udskrive til din Leitz Icon-printer fra Leitz Icon app'en til iPad, skal printeren være sluttet til din iPad på en af følgende måder:
  • Din Leitz Icon-printer og din iPad skal begge være tilsluttet det samme trådløse netværk
  • Din Leitz Icon-printer skal være slutte til din iPad i Soft AP-tilstand

Hvis du har kontrolleret, at et af ovenstående er korrekt, og din printer fortsat ikke er en tilgængelig printer i Leitz Icon app'en til iPad, skal du kontrollere dine AirPrint-indstillinger i Leitz Icon Kontrolpanel (printerens indbyggede webserver).
    Sørg for, at afkrydsningsfeltet Aktivér AirPrint for at tillade udskrivning fra iPad er markeret.