Skal jeg bruge en adgangskode for at oprette forbindelse til Leitz Icon-printeren?

Der kræves ikke nogen adgangskode for at oprette forbindelse til printeren ved hjælp af USB eller Wi-Fi Protected Setup (WPS).
Der kræves et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til Leitz Icon Kontrolpanel og Guiden Printeropsætning. Kontrolpanelet og Guiden Printeropsætning bruges til at oprette forbindelse til printeren ved hjælp af Soft AP mode og konfigurere trådløs udskrivning og andre netværksfunktioner til printeren.