Når printeren er tilsluttet trådløst, hvor tæt skal den så være placeret på min computer eller router for at kunne udskrive?

Som det er tilfældet med alle andre trådløse enheder, så er Wi-Fi-signalets styrke afhængigt af det miljø, printeren benyttes i. Faktorer såsom væggenes tykkelse eller densitet kan interferere med det trådløse signal, og det samme kan interferens forårsaget af andet elektronisk udstyr. Hvis printeren mister forbindelsen til dit trådløse netværk, eller hvis du har problemer med at oprette forbindelse i Soft AP mode, kan du prøve at flytte printeren tættere på din computer.