Leitz Icon-printeren er sluttet til min computer med USB-kablet. Kan jeg dele printeren med andre brugere på mit lokale netværk?

Ja, du kan dele Leitz Icon-printeren på dit lokale netværk. Du kan også dele printeren ved at slutte den til en kompatibel netværks-router eller printserver ved hjælp af USB-kablet.
Desuden har Mac OS X
  • og Windows-computere indbygget printerdeling med enhver printer, der er sluttet direkte til din computer.