Jeg ønsker at tilføje min Leitz Icon-printer i Windows, men min printer er ikke angivet i guiden Tilføj printer. Hvordan kan jeg tilføje min printer?

Hvis din printer ikke vises på listen med tilgængelige printere, når du skal tilføje den i Windows, kan du tilføje den manuelt ved hjælp af printerens IP-adresse.
Hvis du ønsker en lettere måde at tilføje din printer på i Windows, kan du se Er der en lettere måde at tilføje min Leitz Icon-printer på i Windows?
Følgende fremgangsmåde beskriver, hvordan du tilføjer printeren i Windows 8 og Windows 7. Hvis du bruger en anden version af Windows, kan du se Windows-dokumentationen for at få oplysninger om tilføjelse af en netværksprinter ved hjælp af manuelle indstillinger.
  1. Klik på Start, klik på Kontrolpanel, klik på Hardware og lyd, og klik derefter på Enheder og printere.
  2. Klik på Tilføj en printer.
    Dialogboksen Tilføj printer vises.
  3. (Kun Windows 7) Vælg Tilføj netværksprinter, trådløs printer eller Bluetooth-printer.
  4. Klik på Den ønskede printer er ikke på listen.
  5. Vælg Tilføj en lokal printer eller en netværksprinter med manuelle indstillinger, og klik derefter på Næste.
    6a. (Kun Windows 8) Vælg Opret en ny port, vælg TCP/IP-standardport på listen Porttype, og klik derefter på Næste.
    6b. (Kun Windows 7) På listen Enhedstype skal du vælge TCP/IP-enhed og derefter klikke på Næste.
  1. I boksen Værtsnavn eller IP-adresse skal du skrive ICON-xxyyzz.local.
    Erstat xxyyzz med de sidste seks cifre i din printers MAC-adresse. Du finder din printers MAC-adresse på mærkaten på bunden af printeren.
  2. Under Enhedstype, skal du vælge Standard og derefter vælge Generisk netværkskort på listen.
  3. Klik på Næste.
  4. På listen Producent skal du vælge Leitz.
  5. På listen Printere skal du vælge Leitz Icon og derefter klikke på Næste.
  6. Vælg Brug den driver, der er installeret i øjeblikket , og klik derefter på Næste.
  7. (Valgfrit) Skriv et navn for din printer i boksen Printernavn.
  8. Klik på Næste.
  9. Angiv, om du vil dele printer eller ej, og klik derefter på Næste.
  10. Klik på Udfør.
    Nu kan printeren udskrive.