Jeg har glemt mit brugernavn og/eller adgangskode til Leitz Icon Kontrolpanel. Hvordan kan jeg igen få fat i mit brugernavn og/eller adgangskode?

Standardbrugernavnet og
  • adgangskoden til Leitz Icon Kontrolpanel er som følger.
    Brugernavn: Admin
    Adgangskode: password
    Hvis du har ændret brugernavn og/eller adgangskode, og har glemt det, kan du nulstille printeren til standardindstillingerne. Når du nulstiller printeren, vender alle indstillinger, inkl. brugernavn og adgangskode, tilbage til standardindstillingerne.
    Gennemfør følgende procedure for at nulstille printeren.
    1. Tag strømledningen og batteriet ud af printeren for at frakoble printeren helt.
    2. Med printeren frakoblet skal du trykke på og holde WPS-knappen nede og slutte strømledningen til printeren igen.
    3. Slip WPS-knappen.