Hvordan bortskaffer jeg batteriet?

Nordamerika: Lovgivning vedrørende bortskaffelse af lithium-ion-batterier varierer fra sted til sted. Tjek den lokale lovgivning.
Leitz har indgået partnerskab med Call2Recycle. Der findes 30.000 indleveringscentre, hvor du kan indlevere dit batteri til genanvendelse. Besøg www.leitz.com/recycle for at få yderligere oplysninger.

Europa: Du skal bortskaffe elektriske og elektroniske apparater og tomme batterier på særlige offentlige genbrugsstationer. Der opkræves ikke noget gebyr for bortskaffelse. Kontakt de lokale myndigheder eller den butik, hvor du har købt produktet, for få yderligere oplysninger.