Hvordan nulstiller jeg Leitz Icon-printeren til fabriksindstillingerne?

Når du nulstiller printeren, stilles alle indstillinger tilbage til standardindstillingerne. Alle indstillinger, inkl. trådløse indstillinger, som du har ændret, vil gå tabt.
  1. Tag strømledningen og batteriet ud af printeren for at frakoble printeren helt.
  2. Med printeren frakoblet skal du trykke på og holde WPS-knappen nede og slutte strømledningen til printeren igen.
  3. Fortsæt med at holde WPS-knappen nede i fem sekunder, og slip så knappen.