Kan jeg udskrive med Leitz Icon-printeren, når der er en aktiv VPN-forbindelse på min computer?

Uanset din netværksforbindelse så kan du udskrive med Leitz Icon-printeren, hvis printeren er sluttet til din computer med USB-kablet.
Du kan også udskrive med printeren, hvis du er sluttet til den samme VPN-forbindelse, som printeren er sluttet til. Det er ikke muligt at udskrive med en lokal netværksprinter, når en VPN-forbindelse er aktiv på din computer.