Hvordan får jeg adgang til printerens indbyggede webserver?

1. Søg efter tilgængelige trådløse netværk på din computer.
  2. På listen med tilgængelige netværk skal du vælge ICON-xxyyzz, hvor xxyyzz er en kombination af bogstaver og tal, der entydigt identificerer din printer i forhold til andre Icon-printere i området.
  3. Klik på Join (Tilslut) eller Connect (Opret forbindelse).
  4. Når du har oprettet forbindelse, skal du starte en webbrowser på din computer.
  5. I adresselinjen skal du skrive ICON-xxyyzz.local (hvor xxyyzz er de sidste seks cifre i din printers MAC-adresse) og derefter trykke på Enter.
    Du finder din printers MAC-adresse på mærkaten på bunden af printeren.
  6. Indtast dit brugernavn og din adgangskode i boksene User name (Brugernavn) og Password (Adgangskode).
    Standardbrugernavnet og -adgangskoden er som følger.
    Brugernavn: Admin
    Adgangskode: password
  7. Klik på OK.