Kan printerfirmwaren opdateres?

Ja. Opdateringer af printerfirmwaren vil blive udsendt med regelmæssige mellemrum for at tilføje funktionalitet og forbedringer. Printerfirmwaren kan opdateres hurtigt og trådløst ved hjælp af en Mac
  • eller Windows-computer. Se en nyttig hvordan-video på www.leitz.com/icon.
    Sørg for at registrere din printer på www.leitz.com/icon ved brug af en gyldig e-mail-adresse, så vi kan give dig besked, så snart der er en tilgængelig opdatering til din printer.
    Se en nyttig hvordan-video på www.leitz.com/iconvideos for at få oplysninger om opdatering af printerfirmwaren.