Hvordan afhjælper jeg et etiketstop?

Prøv først at slukke for printeren og tænde den igen. Dette vil muligvis afhjælpe etiketstoppet.
Hvis dette ikke hjælper, skal du gennemføre følgende procedure for at afhjælpe etiketstoppet.
  1. Tag strømledningen og batteriet ud af printeren for at frakoble printeren helt.
  2. Fjern etiketter, der eventuelt allerede er blevet ført ud gennem etiketudgangen.
  3. Tryk på knappen øverst på printeren for at åbne kassettedækslet.
  4. Løft låsen til etiketstyret/pladefrigivelsen.
  5. Tag etiketkassetten ud af etiketrummet, og fjern udskudte etiketter fra etiketfødningsindgangen.
  6. Brug en saks til at afskære eventuelle etiketter, der er kommet ud af etiketkassetten, før du monterer etiketkassetten igen.
    BEMÆRK: Hvis du tror, at en del af en etiket sidder fast i printeren, kan du få adgang til pladen og skærekniven ved at fjerne frontpanelet fra printeren. Se videoen på www.leitz.com for at finde oplysninger om, hvordan du fjerner printerpanelet og rydder papirafgangen.