Hvad er Soft AP mode? Skal jeg gøre noget aktivt for at sætte Leitz Icon i Soft AP Mode?

Leitz Icon-printeren kan fungere som sit eget adgangspunkt – eller Soft AP – hvilket muliggør en direkte trådløs forbindelse mellem printeren og op til fire computere. Ved at bruge Soft AP mode kan du forbinde printeren trådløst til din computer uden at oprette forbindelse til et eksisterende trådløst netværk.
Se en nyttig hvordan-video på www.leitz.com/iconvideos, eller se the Leitz Icon Printer Brugervejledning for at få oplysninger om tilslutning af printeren ved hjælp af Soft AP-tilstand.