Miksi en pysty valitsemaan Leitz Icon -sovelluksen iPad-versiota ja tulostamaan sillä?

Jotta voit tulostaa Leitz Icon -tulostimella käyttämällä Leitz Icon -sovelluksen iPad-versiota, tulostin on yhdistettävä iPadiin jollakin seuraavista tavoista:
  • Leitz Icon -tulostimen ja iPadin on oltava yhteydessä samaan langattomaan verkkoon.
  • Leitz Icon -tulostin on yhdistettävä iPadiin Soft AP -tilassa.Jos olet tarkistanut, että yhteys on muodostettu jommallakummalla tavalla, mutta tulostin ei vieläkään näy käytettävissä olevana tulostimena Leitz Icon -sovelluksen iPad-versiossa, tarkista AirPrint-asetukset Leitz Icon Control Panelista (tulostimen sisäänrakennetusta verkkopalvelimesta).
    Varmista, että Ota AirPrint käyttöön tulostuksen sallimiseksi iPadista -valintaruutu on valittuna.