Tarvitsenko salasanan yhteyden muodostamiseksi Leitz Icon -tulostimeen?

Salasanaa ei tarvita, kun muodostat yhteyden tulostimeen USB
  • tai Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnolla.
    Leitz Icon Control Panel (Leitz Icon -ohjauspaneeli) -ohjelmiston ja Printer Setup Wizard (Tulostimen ohjattu asennus) -toiminnon käyttöön vaaditaan käyttäjänimi ja salasana. Control Panel (Ohjauspaneeli) -ohjelmistoa ja Printer Setup Wizard (Tulostimen ohjattu asennus) -toimintoa tarvitaan tulostimen yhdistämiseen Soft AP -tilassa sekä langattoman tulostuksen ja tulostimen muiden verkkotoimintojen määrittämiseen.