Kun tulostimeen muodostetaan langaton yhteys, kuinka lähellä tulostimen on oltava tietokonetta tai reititintä, jotta sillä voi tulostaa?

Muiden langattomien laitteiden tapaan Wi-Fi-signaalin kantoalue vaihtelee tulostimen käyttöympäristön mukaan. Erilaiset tekijät, kuten seinän paksuus tai tiheys ja muiden elektronisten laitteiden aiheuttamat häiriöt, voivat häiritä langatonta signaalia. Jos tulostimen yhteys langattomaan verkkoon katkeilee tai yhteyden muodostamisessa Soft AP -tilassa ilmenee ongelmia, yritä siirtää tulostin lähemmäksi tietokonetta.