Leitz Icon -tulostin on yhdistetty tietokoneeseen USB-kaapelilla. Voinko jakaa tulostimen muiden lähiverkkoni käyttäjien kanssa?

Kyllä, voit jakaa Leitz Icon -tulostimen lähiverkossasi. Voit jakaa tulostimen myös yhdistämällä tulostimen USB-kaapelilla yhteensopivaan verkkoreitittimeen tai tulostuspalvelimeen.
Mac OS X
  • ja Windows-tietokoneissa on lisäksi tietokoneeseen suoraan yhdistettyjä tulostimia varten tarkoitettu sisäänrakennettu tulostimien jakamistoiminto.