Haluan lisätä Leitz Icon -tulostimen Windowsiin, mutta tulostin puuttuu ohjatusta tulostimen asennuksesta. Miten voin lisätä tulostimen?

Jos tulostin puuttuu käytettävissä olevien tulostimien luettelosta, kun olet lisäämässä tulostinta Windowsiin, voit lisätä tulostimen käyttämällä manuaalisia asetuksia tulostimen IP-osoitteen perusteella.
Vielä helpomman tavan lisätä tulostin Windowsiin löydät kohdasta Onko helpompaa tapaa lisätä Leitz Icon -tulostinta Windowsiin?
Seuraavissa ohjeissa kuvataan, miten voit lisätä tulostimen Windows 8:ssa ja Windows 7:ssä. Jos käytät muuta Windows-versiota, katso Windowsin ohjeista, miten voit lisätä verkkotulostimen käyttämällä manuaalisia asetuksia.
  1. Valitse Käynnistä, Ohjauspaneeli, Laitteisto ja äänet ja sitten Laitteet ja tulostimet.
  2. Valitse Lisää tulostin.
    Lisää tulostin -valintaikkuna avautuu näyttöön.
  3. (Vain Windows 7) Valitse Lisää verkkotulostin, Bluetooth-tulostin tai langaton tulostin.
  4. Valitse Haluamani tulostin ei ole luettelossa.
  5. Valitse Lisää paikallinen tulostin tai verkkotulostin käyttäen manuaalisia asetuksia ja sitten Seuraava.
    6a. (Vain Windows 8) Valitse Luo uusi portti, Portin laji -luettelosta Tavallinen TCP/IP-portti ja sitten Seuraava.
    6b. (Vain Windows 7) Valitse Laitetyyppi-luettelosta TCP/IP-laite ja sitten Seuraava.
  1. Kirjoita Isäntänimi tai IP-osoite -ruutuun ICON-xxyyzz.local.
    Korvaa xxyyzz tulostimen MAC-osoitteen kuudella viimeisellä numerolla. MAC-osoitteen löydät tulostimen pohjassa olevasta tarrasta.
  2. Valitse Laitetyyppi-kohdasta Normaali ja sitten luettelosta Yleinen verkkokortti.
  3. Valitse Seuraava.
  4. Valitse Valmistaja-luettelosta Leitz.
  5. Valitse Tulostimet-luettelosta Leitz Icon ja sitten Seuraava.
  6. Valitse Käytä asennettua ohjainta ja sitten Seuraava.
  7. (Valinnainen) Kirjoita tulostimen nimi Tulostimen nimi -ruutuun.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Määritä, haluatko jakaa tulostimen, ja valitse sitten Seuraava.
  10. Valitse Valmis.
    Tulostin on nyt käytettävissä tulostukseen.