Unohdin Leitz Icon Control Panel (Leitz Icon -ohjauspaneeli) -ohjelmiston käyttäjänimen ja/tai salasanan. Miten voin palauttaa käyttäjänimen ja/tai salasanan?

Leitz Icon Control Panel (Leitz Icon -ohjauspaneeli) -ohjelmiston oletuskäyttäjänimi ja -salasana ovat seuraavat.
Käyttäjänimi: Admin
Salasana: password
Jos olet vaihtanut käyttäjänimen ja/tai salasanan ja olet unohtanut sen, voit palauttaa tulostimen oletusasetukset. Kun suoritat tulostimen asetusten palautuksen, kaikki oletusasetukset, myös käyttäjänimi ja salasana, palautetaan.
Palauta tulostimen asetukset toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.
  1. Katkaise tulostimen virta irrottamalla virtajohto ja akku tulostimesta.
  2. Kun tulostimen virta on katkaistu, paina WPS-painiketta, pidä sitä painettuna ja kytke virtajohto uudestaan tulostimeen.
  3. Vapauta WPS-painike.