Miten voin palauttaa Leitz Icon -tulostimen tehtaan oletusasetukset?

Kun suoritat tulostimen asetusten palautuksen, kaikki oletusasetukset palautetaan. Kaikki muuttuneet asetukset, myös langattoman yhteyden asetukset, menetetään.
  1. Katkaise tulostimen virta irrottamalla virtajohto ja akku tulostimesta.
  2. Kun tulostimen virta on katkaistu, paina WPS-painiketta, pidä sitä painettuna ja kytke virtajohto uudestaan tulostimeen.
  3. Paina WPS-painiketta viiden sekunnin ajan ja sitten vapauta se.