Voiko Leitz Icon -tulostimella tulostaa, kun tietokoneesta on muodostettu VPN-yhteys?

Voit tulostaa Leitz Icon -tulostimella verkkoyhteydestä huolimatta, jos tulostin on yhdistetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
Voit tulostaa tulostimella myös silloin, jos olet muodostanut yhteyden tulostimen kanssa samaan VPN-palvelimeen. Paikallisella verkkotulostimella ei voi tulostaa, jos tietokoneesta on muodostettu VPN-yhteys.