Onko helpompaa tapaa lisätä Leitz Icon -tulostinta Windowsiin?

Voit helposti lisätä Leitz Icon -tulostimen Windowsiin Bonjour Printer Wizard -sovelluksella.
Voit ladata ja asentaa Bonjour Printer Wizard -sovelluksen Applen sivustosta osoitteesta support.apple.com/kb/DL999.
Kun olet asentanut Bonjour Printer Wizard -sovelluksen, lisää tulostin Windowsiin toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.
  1. Käynnistä Bonjour Printer Wizard.
  2. Valitse Leitz Icon Shared printers (Jaetut tulostimet) -luettelosta ja valitse sitten Next (Seuraava).
  3. Valitse ohjatun toiminnon oikeasta alakulmasta Have Disk (Pyydä levy).
    Open (Avaa) -valintaikkuna avautuu näyttöön.
  4. Siirry tietokoneessa sijaintiin, jonne Leitz Icon Software on asennettu.
    Oletussijainti on C:\Program Files (x86)\Leitz Icon Software5. Avaa Drivers-kansio, valitse OEMPRINT.INF ja valitse sitten Open (Avaa).
  5. Valitse ohjatusta toiminnosta Next (Seuraava).
  6. Valitse Finish (Valmis).
    Tulostin on nyt käytettävissä tulostukseen.