Voiko tulostimen laiteohjelmiston päivittää?

Kyllä. Tulostimen laiteohjelmistosta julkaistaan ajoittain päivityksiä toimintojen ja parannusten lisäämistä varten. Tulostimen laiteohjelmisto voidaan päivittää nopeasti ja langattomasti Mac
  • tai Windows-tietokoneen avulla. Katso hyödyllinen toimintaohjevideo osoitteessa www.leitz.com/icon.
    Rekisteröi tulostimesi osoitteessa www.leitz.com/icon käyttämällä kelvollista sähköpostiosoitetta, jotta saat ilmoituksen, kun tulostimeesi on saatavilla päivityksiä.
    Lisätietoja tulostimen laiteohjelmiston päivittämisestä saat osoitteessa www.leitz.com/iconvideos olevasta hyödyllisestä toimintaohjevideosta.