Miksi Leitz Icon -ohjelmisto ei näytä mitään tietoja tarrakasetista?

Jos tulostat Google Cloud Printillä, kasetin tiedot eivät ole käytettävissä Leitz Icon -ohjelmistossa.
Jos et tulosta Google Cloud Printillä, varmista, että tarrakasetti on lisätty tulostimeen oikein. Jos tarrakasetti on lisätty oikein, mutta virran ja langattoman yhteyden tilan merkkivalot vilkkuvat vuorotellen, tarrakasetti ei kelpaa tai sitä ei voi lukea.