Miten voin poistaa tarratukoksen?

Katkaise tulostimen virta ja kytke se uudelleen. Tämä voi poistaa tarratukoksen.
Jos näin ei käy, poista tarratukos toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.
  1. Katkaise tulostimen virta irrottamalla virtajohto ja akku tulostimesta.
  2. Revi irti tarrat, jotka on jo syötetty tarran poistoaukon läpi.
  3. Avaa kasettiluukku painamalla tulostimen päällä olevaa painiketta.
  4. Nosta tarraohjaimen salpa / lasitason vapautin ylös.
  5. Irrota tarrakasetti kasettilokerosta ja poista samalla tarrat vetämällä tarran syöttöaukosta.
  6. Leikkaa tarrakasetista poistetut tarrat saksilla pois, ennen kuin asetat tarrakasetin uudelleen laitteeseen.
    HUOMAUTUS: Jos luulet, että tulostimessa on osittain juuttunut tarra, pääset lasitasoon ja leikkuriin käsiksi irrottamalla tulostimen etupaneelin. Tulostimen paneelin irrotus
    • ja paperipolun puhdistusohjeet on annettu videossa osoitteessa www.leitz.com.