Waarom knipperen beide statuslampjes op de printer tegelijkertijd?

Als beide statuslampjes tegelijkertijd langzaam knipperen (eenmaal per seconde), duidt dit op een labelstoring.
Als beide statuslampjes tegelijkertijd snel knipperen (tweemaal per seconde), duidt dit op een messtoring.
Koppel in beide gevallen de printer los van alle voedingsbronnen en sluit vervolgens de voeding opnieuw aan. Als het probleem hiermee niet is opgelost, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor de Leitz Icon-printer voor meer informatie.