Waarom kan ik mijn printer niet selecteren en gebruiken om af te drukken vanuit de Leitz Icon-app voor iPad?

Als u wilt afdrukken op uw Leitz Icon-printer vanuit de Leitz Icon-app voor iPad, moet de printer via een van de volgende methoden zijn verbonden met uw iPad:
  • Uw Leitz Icon-printer en uw iPad moeten zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk
  • Uw Leitz Icon-printer moet in de Soft AP-modus zijn verbonden met uw iPad

Als u hebt vastgesteld dat een van het bovenstaande het geval is en uw printer nog steeds niet als beschikbare printer wordt weergegeven in de Leitz Icon-app voor iPad, controleert u uw AirPrint-instellingen in het bedieningspaneel van de Leitz Icon-printer (de ingebouwde webserver van de printer).
    Zorg ervoor dat het selectievakje AirPrint toestaan om af te drukken vanaf iPad is ingeschakeld.