Heb ik een wachtwoord nodig om verbinding te kunnen maken met de Leitz Icon-printer?

Er is geen wachtwoord vereist voor het tot stand brengen van een verbinding met de printer via USB of WPS (Wi-Fi Protected Setup).
Er is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te verkrijgen tot het Leitz Icon Control Panel (bedieningspaneel) en de Printer Setup Wizard (wizard Printerinstellingen). Het Control Panel (bedieningspaneel) en de Printer Setup Wizard (wizard Printerinstellingen) worden gebruikt om verbinding met de printer te maken via de Soft AP-modus en om draadloos afdrukken en andere netwerkfuncties van de printer te configureren.