Hoe dicht moet de printer zich bij mijn computer of router bevinden om te kunnen afdrukken bij een draadloze verbinding?

Zoals bij elk draadloos apparaat is het bereik van het Wi-Fi-signaal afhankelijk van de omgeving waarin de printer wordt gebruikt. Factoren zoals wanddikte of -dichtheid kunnen het draadloze signaal verstoren, net als interferentie door andere elektronische apparatuur. Als de printer wegvalt in uw draadloze netwerk of als u problemen ondervindt bij het tot stand brengen van een verbinding in de Soft AP-modus, kunt u proberen de printer dichter bij uw computer te plaatsen.