De Leitz Icon-printer is via de USB-kabel verbonden met mijn computer. Kan ik de printer delen met andere gebruikers in mijn lokale netwerk?

Ja, u kunt de Leitz Icon-printer delen in uw lokale netwerk. U kunt ook de printer delen door de printer via de USB-kabel te verbinden met een compatibele netwerkrouter of afdrukserver.
Bovendien beschikken Mac OS X
  • en Windows-computers over een ingebouwde functies voor het delen van printers voor elke printer die rechtstreeks is verbonden met uw computer.