Hoe krijg ik software-updates?

Mac en Windows: De Leitz Icon-software controleert regelmatig automatisch op updates wanneer er een verbinding met het internet is. Wanneer een software-update beschikbaar is, wordt u automatisch hiervan op de hoogte gebracht wanneer u de Leitz Icon-software start.
iOS: Updates zijn beschikbaar via de App Store en worden op dezelfde wijze afgehandeld als alle andere apps op uw apparaat, op basis van uw iOS-instellingen.