Waar zit de aan/uit-schakelaar?

De Leitz Icon-printer beschikt niet over een aan/uit-schakelaar. Na een periode van inactiviteit wordt de printer in de slaapstand gezet en wordt het statuslampje voor de voeding gedimd. In de slaapstand verbruikt de printer een minimale hoeveelheid energie (minder dan 1 watt).
Als u de printer helemaal wilt uitschakelen, haalt u de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en koppelt u de accu los.