Hoe kan ik de Leitz Icon-printer terugzetten op de fabrieksinstellingen?

Als de printer wordt gereset, gaan alle instellingen terug naar de standaardwaarden. Alle instellingen, met inbegrip van draadloze instellingen, die zijn gewijzigd gaan verloren.
  1. Koppel het netsnoer en de batterij los van de printer om de printer uit te schakelen.
  2. Druk, terwijl de printer is uitgeschakeld op de WPS-toets, houd deze ingedrukt en sluit het netsnoer aan op de printer.
  3. Blijf de WPS-toets vijf seconden lang ingedrukt houden en laat deze vervolgens los.