Kan ik afdrukken op de Leitz Icon-printer als een VPN-verbinding actief is op mijn computer?

Ongeacht uw netwerkverbinding, kunt u afdrukken op de Leitz Icon-printer als de printer via de USB-kabel met uw computer is verbonden.
U kunt ook afdrukken op de printer als u bent verbonden met hetzelfde VPN als waarmee de printer is verbonden. Het is niet mogelijk om af te drukken op een lokale netwerkprinter als een VPN-verbinding actief is op uw computer.