Mijn IT-afdeling staat niet toe dat ik de Leitz Icon-printer toevoeg aan het draadloze netwerk. Hoe kan ik dan toch gebruikmaken van draadloos afdrukken?

Met behulp van de Soft AP-modus kunt u de printer draadloos met uw computer verbinden zonder verbinding te maken met een bestaand draadloos netwerk. In de Soft AP-modus fungeert de printer als eigen toegangspunt, of Soft AP, waardoor een directe draadloze verbinding tussen de printer en uw computer mogelijk wordt.
Als u met de printer bent verbonden via de Soft AP-modus, hebt u geen toegang tot uw lokale draadloze netwerk.