Hoe krijg ik toegang tot de ingebouwde webserver van de printer?

1. Zoek op uw computer naar beschikbare draadloze netwerken.
  2. Selecteer in de lijst met beschikbare netwerken de optie ICON-xxyyzz, waarbij xxyyzz een combinatie is van letters en cijfers die uw printer uniek identificeren en deze onderscheiden van andere Icon-printers in de omgeving.
  3. Klik op Join (Deelnemen) of Connect (Verbinden).
  4. Start een webbrowser op uw computer nadat u de verbinding tot stand hebt gebracht.
  5. Typ ICON-xxyyzz.local (waarbij xxyyzz voor de laatste zes cijfers van het MAC-adres van uw printer staat) in de adresbalk en druk vervolgens op Enter.
    Het MAC-adres van uw printer is te vinden op het label aan de onderkant van uw printer.
  6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de vakken User name (Gebruikersnaam) en Password (Wachtwoord) in.
    Standaard wordt gebruikgemaakt van de volgende gebruikersnaam en het volgende wachtwoord.
    Gebruikersnaam: Admin
    Wachtwoord: password
  7. Klik op OK.