Is er een gemakkelijkere manier om mijn Leitz Icon-printer toe te voegen in Windows?

U kunt uw Leitz Icon-printer op eenvoudige wijze toevoegen in Windows via de wizard Bonjour-printer.
U kunt de wizard Bonjour-printer downloaden van de website van Apple op support.apple.com/kb/DL999 en vervolgens installeren.
Nadat u de wizard Bonjour-printer hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit om uw printer toe te voegen in Windows.
  1. Start de wizard Bonjour-printer.
  2. Selecteer de optie Leitz Icon in de lijst Gedeelde printers en klik daarna op Volgende.
  3. Klik op Bladeren in de rechterbenedenhoek van de wizard.
    Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.
  4. Navigeer naar de locatie op uw computer waar u Leitz Icon Software hebt geïnstalleerd.
    De standaardlocatie is C:\Program Files (x86)\Leitz Icon Software
    5. Open de map Stuurprogramma's, selecteer OEMPRINT.INF en klik daarna op Openen.
  5. Klik op Volgende in de wizard.
  6. Klik op Voltooien.
    De printer is nu beschikbaar voor afdrukken.