Wanneer ik de labelcartridge plaats, knippert het blauwe statuslampje voor de voeding.

Controleer of de labelcartridge correct is geplaatst en de labels zich in de juiste positie in de labelcartridge bevinden.
  • Open en sluit het cartridgeklepje.
  • Controleer of de labels niet gekreukeld of opgevouwen zijn.
  • Controleer of de labels niet uit de labeluitvoersleuf steken. Gebruik een schaar om eventuele printers die de labelcartridge hebben verlaten af te knippen.
  • Controleer of de labels zichtbaar zijn aan de onderkant van de invouwbare labelgeleider. Trek zo nodig voorzichtig met uw duim aan de labels totdat ze zich halverwege de sleuf aan de onderkant van de invouwbare labelgeleider bevinden.