Waarom geeft de Leitz Icon-software geen informatie over mijn labelcartridge weer?

Als u afdrukt met Google Cloud Print, is geen cartridge-informatie beschikbaar in de Leitz Icon-software.
Als u niet afdrukt met Google Cloud Print, controleert u of de labelcartridge correct in de printer is geladen. Als de labelcartridge correct is geladen en de statuslampjes voor voeding en draadloos afwisselend knipperen, geeft dit aan dat de labelcartridge ongeldig of onleesbaar is.