Hoe verwijder ik vastgelopen labels?

Probeer eerst om de printer uit en weer aan te zetten. Hiermee kan de labelstoring worden verholpen.
Als dat niet het geval is, voert u de volgende procedure uit om de vastgelopen labels te verwijderen.
  1. Koppel het netsnoer en de accu los van de printer om de printer uit te schakelen.
  2. Scheur eventuele labels af die al door de labeluitvoersleuf zijn geleid.
  3. Druk op de knop aan de bovenkant van de printer om het cartridgeklepje te openen
  4. Til de labelgeleidesleuf/plaathendel omhoog.
  5. Verwijder de labelcartridge uit het cartridgecompartiment, waarbij de uitstekende labels uit de labelinvoersleuf worden getrokken.
  6. Gebruik een schaar om eventuele labels die de labelcartridge hebben verlaten af te knippen en plaats vervolgens de labelcartridge terug.
    OPMERKING: Als u vermoedt dat een labelfragment vastzit in de printer, kunt u toegang krijgen tot de plaat en het snijmes door het voorpaneel van de printer te verwijderen. Zie de video op www.leitz.com voor instructies over het verwijderen van het printerpaneel en het vrijmaken van de papierbaan.