Hoe recycle ik mijn labelcartridge wanneer deze leeg is?

Leitz Pictogram Intelligente Label Cartridges zijn gemaakt van recyclebare materialen. De behuizing is gemaakt van papierpulp met een kartonnen kern. De invouwbare labelgeleider is gemaakt van #7 ABS-kunststof. Neem contact op met uw plaatselijke kringloopfaciliteit om te verifiëren of #7 ABS-kunststof wordt geaccepteerd voor recycling.
Instructies voor het verwijderen van de invouwbare labelgeleider van de cartridgebehuizing zijn beschikbaar op www.leitz.com/icon.