Hvorfor kan jeg ikke velge og skrive ut på min Leitz Icon etikettskriver via Leitz Icon app for iPad?

For at du skal kunne skrive ut på Leitz Icon etikettskriveren via Leitz Icon-appen for iPad, må skriveren være koblet til iPaden på en av følgende måter:

• Leitz Icon og iPaden må være koblet til det samme trådløse nettverket.
  • Leitz Icon må være koblet til iPaden i Soft AP-modus.

Hvis et av alternativene over er innfridd, men skriveren vises fortsatt ikke som tilgjengelig i Leitz Icon-appen for iPad, kontrollerer AirPrint-innstillingene i Leitz Icon-kontrollpanelet (skriverens innebygde nettserver).
    Kontroller at avmerkingsboksen Enable AirPrint to allow printing from iPad er huket av.