Må jeg ha et passord for å kunne koble til Leitz Icon-skriveren?

Du trenger ikke angi et passord når du kobler til skriveren ved hjelp av USB eller Wi-Fi Protected Setup (WPS).
Du må angi brukernavn og passord for å få tilgang til Leitz Icon-kontrollpanelet og installasjonsveiviseren for skriveren. Kontrollpanelet og installasjonsveiviseren for skriveren brukes til å koble til skriveren ved hjelp av Soft AP-modus og konfigurere trådløs utskrift og andre nettverksfunksjoner på skriveren.