Hvor nært må skriveren være datamaskinen eller ruteren min for å kunne skrive ut når den er koblet til skriveren trådløst?

Som med alle trådløse enheter er rekkevidden til Wi-Fi-signalet avhengig av omgivelsene der skriveren brukes. Faktorer som tykkelsen eller tettheten på veggene kan forstyrre det trådløse signalet, og det samme kan forstyrrelse forårsaket av annet elektronisk utstyr. Hvis skriveren forsvinner fra det trådløse nettverket, eller hvis du har problemer med å koble til i Soft AP-modus, kan du prøve å flytte skriveren nærmere datamaskinen.