Leitz Icon-skriveren er koblet til datamaskinen min med USB-kabelen. Kan jeg dele skriveren med andre brukere i det lokale nettverket?

Ja, du kan dele Leitz Icon-skriveren i det lokale nettverket. Du kan også dele skriveren ved å koble skriveren til en kompatibel nettverksruter eller utskriftsserver med en USB-kabel.
I tillegg har Mac OS X
  • og Windows-datamaskiner innebygd skriverdeling for alle skrivere som er direkte tilkoblet datamaskinen.