Jeg vil legge til Leitz Icon-skriveren i Windows, men skriveren vises ikke i veiviseren Legg til skriver. Hvordan kan jeg legge til skriveren?

Hvis skriveren ikke vises i listen over tilgjengelige skrivere når du legger til skriveren i Windows, kan du legge til skriveren med manuelle innstillinger ved hjelp av IP-adressen til skriveren.
Hvis du vil ha en enda enklere måte å legge til skriveren i Windows på, kan du se Finnes det en enklere måte å legge til Leitz Icon-skriveren i Windows på?
Følgende prosedyre beskriver hvordan du legger til skriveren i Windows 8 og Windows 7. Hvis du bruker en annen Windows-versjon, kan du se Windows-dokumentasjonen for å få informasjon om hvordan du legger til en nettverksskriver med manuelle innstillinger.
  1. Klikk på Start, klikk på Kontrollpanel, klikk på Maskinvare og lyd, og klikk deretter på Enheter og skrivere.
  2. Klikk på Legg til en skriver.
    Dialogboksen Legg til skriver vises.
  3. (Bare Windows 7) Velg Legg til en nettverksskriver, trådløs skriver eller Bluetooth-skriver.
  4. Klikk på Skriveren jeg vil ha, er ikke listet.
  5. Velg Legg til en lokal skriver eller nettverksskriver med manuelle innstillinger, og klikk deretter på Neste.
    6a. (Bare Windows 8) Velg Opprett en ny port, velg Standard TCP/IP-port i listen Porttype, og klikk deretter på Neste.
    6b. (Bare Windows 7) I listen Enhetstype velger du TCP/IP-enhet, og deretter klikker du på Neste.
  1. I boksen Vertsnavn eller IP-adresse skriver du inn ICON-xxyyzz.local.
    Erstatt xxyyzz med de seks siste sifrene i MAC-adressen til skriveren. MAC-adressen til skriveren finnes på etiketten nederst på skriveren.
  2. Under Enhetstype velger du Standard, og deretter velger du Generisk nettverkskort i listen.
  3. Klikk på Neste.
  4. I listen Produsent velger du Leitz.
  5. I listen Skrivere velger du Leitz Icon, og deretter klikker du på Neste.
  6. Velg Bruk driveren som er installert nå, og klikk deretter på Neste.
  7. (Valgfritt) Skriv inn et navn på skriveren i boksen Skrivernavn.
  8. Klikk på Neste.
  9. Velg om du vil dele skriveren eller ikke, og klikk deretter på Neste.
  10. Klikk på Fullfør.
    Nå kan du bruke skriveren.