Hva gjør jeg om jeg ikke kjenner IP-adressen til skriveren?

Hvis du ikke vet IP-adressen til etikettskriveren, kan du finne den ved å bruke nettleseren for å koble til skriverens kontrollpanel med ICON-"xxyyzz" som URL eller lenke, " xxyyzz" er de seks siste sifrene i skriverens MAC-adresse.
MAC-adressen til skriveren finner du på etiketten som sitter på undersiden av skriveren. For eksempel, " MAC: 00: 1E: CO: 13: 13: A5 ". Skriverens MAC-adresse er da: ICON-1313A5.