Jeg har glemt brukernavnet og/eller passordet mitt for Leitz Icon-kontrollpanelet. Hvordan får jeg tilbake brukernavnet og/eller passordet mitt?

Standardbrukernavnet og -passordet for Leitz Icon-kontrollpanelet er som følger:
Brukernavn: Admin
Password: password
Hvis du har endret brukernavnet og/eller passordet og har glemt det, kan du tilbakestille skriveren til standardinnstillingene. Hvis du tilbakestiller skriveren, gjenopprettes alle innstillingene, blant annet brukernavnet og passordet, til standardinnstillingene.
Følg følgende prosedyre for å tilbakestille skriveren.
  1. Koble fra strømledningen og ta batteriet ut av skriveren for å slå av skriveren.
  2. Mens skriveren er slått av, trykker du på og holder nede WPS-knappen og kobler strømledningen til skriveren igjen.
  3. Slipp WPS-knappen.