Kan jeg skrive ut på Leitz Icon-skriveren når en VPN-tilkobling er aktiv på datamaskinen?

Du kan skrive ut på Leitz Icon-skriveren hvis skriveren er koblet til datamaskinen med USB-kabelen, uansett hvilken nettverkstilkobling du bruker.
Du kan også skrive ut på skriveren hvis du er koblet til den samme VPN-tilkoblingen som skriveren er koblet til. Det er ikke mulig å skrive ut på en lokal nettverksskriver når en VPN-tilkobling er aktiv på datamaskinen din.